Gebruikersmiddag Groene Norm – Dit wil je niet missen

VMBO

Bij de schoolexamens op VMBO Maastricht ging afgelopen zomer veel mis. Maar is bij u op school alles wel op orde rondom de organisatie en uitvoering van de schoolexamens? Tijdens zijn inleiding op de Gebruikersmiddag bespreekt publicist en Trouw-columnist René Kneyber (foto) de lessen die we kunnen trekken uit de problemen bij VMBO Maastricht.

Workshops waar je wat aan hebt

Na de algemene inleiding kunt u 2 workshops volgen. Neem bijvoorbeeld kennis van de praktische tips over het voeren van reflectiegesprekken. Of ervaar tijdens de workshop ‘Introductie Schoolexamenbank Groen’ hoe eenvoudig het is om zelf een kwalitatief goed schoolexamen samen te stellen. Bent u al bekend met Schoolexamenbank Groen, dan kunt u tijdens de verdiepingsworkshop Schoolexamenbank Groen alles leren over online afname van schoolexamens. Gemakkelijker kunnen we het niet maken!

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie voor uw onderwijs? Dan moet u zich inschrijven voor de workshop van Frank van den Oetelaar over de betekenis van 21st century skills voor het onderwijs.

Meer informatie en aanmelden

Meld u nu aan voor de Groene Norm vmbo Gebruikersmiddag op dinsdag 5 februari van 15.00 – 18.00 uur in Ede. Deelname is gratis. Zie voor meer informatie en aanmelding onze website. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 4 februari 12.00 uur. Kom samen met uw collega en verenig het nuttige met het aangename!

Menu