Remindo Home Remindo

Remindo

Aan de slag met Remindo

Groene Norm biedt de nieuw opgeleverde kennisexamens in de periode januari - juni aan via het afnamesysteem Remindo. De bestaande examens blijven tot 1 oktober beschikbaar op easy. Met ingang van het schooljaar 2021-2021 worden de kennisexamens aangeboden via het digitale afnamesysteem Remindo.

Met Remindo verwachten we goed in te kunnen spelen op de verschillende behoeften van scholen. De ontwikkelaar van dit systeem, Paragin, heeft door de jaren heen goed geluisterd naar haar gebruikers. Het effect daarvan is terug te zien in de gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit van. Remindo biedt daarnaast veel gemak. Remindo is zo ingericht dat het voor de school eenvoudig is om het volledige digitale afnameproces zelf te gaan beheren. Hierdoor is een school niet meer afhankelijk van de helpdesk van Groene Norm. Je hebt dus zelf toegang tot het systeem en alle data staan op één beveiligde plek. Zo kan niets meer ‘verloren’ gaan.

Rollen in de afnameomgeving van Remindo

Om met Remindo aan de slag te kunnen gaan is een toetscoördinator per sector nodig. De toetscoördinator regelt vervolgens de verdere toegang van alle gebruikers tot Remindo.

De toetscoördinator ontvangt alle benodigde informatie met betrekking tot het digitale afnameproces in Remindo.

Wilt u meer weten over Remindo?

Lees via onderstaande links meer over Remindo: